Najnovije

"Mnoga poskupljenja nemaju veze sa ukrajinskom krizom već sa nesposobnošću Vučićeve vlasti"

"Mnoga poskupljenja nemaju veze sa ukrajinskom krizom već sa nesposobnošću vlasti. Najbolji primer je EPS. Niko nije odgovarao za bukvalno uništenje jednog od najvažnijih javnih preduzeća u državi. Počinjemo da plaćamo kazne za najgoru kadrovsku  SNS negativnu selekciju", tvrdi predsednik Dveri Boško Obradović.

On kaže da je ono što su neodgovorne vlasti - da bi spasile elektroenergetski sistem od kolapsa - uradile sa akumulacionim jezerima u Srbiji novi ekološki zločin.

- Srljaju iz jedne u drugu katastrofalnu grešku a bez odgovornosti! – kaže Obradović.

On se osvrnuo i na pregovore koje je Aleksandar Vučić vodio na temu Kosova i Metohije u ukazao da je sve što je uradio bilo na štetu Srbije.

- Briselski i Vašingtonski sporazum su odavno mrtvi projekti i dokumenti, koji su bili i ostali isključivo na srpsku štetu. Plaćamo skupu cenu loših pregovarača sa strane centralnih vlasti u Beogradu, koje često rade u korist separatističkih vlasti u Prištini i lažne države Kosovo. Ne sećam se da su za ovih 10 godina vlasti SNS-a njihovi pregovarači ispregovarali bilo šta u korist države Srbije na KiM. Savet za nacionalnu bezbednost služi da bi dao ozbiljnu formu za katastrofalne odluke koje samostalno donosi Alekaandar Vučić, koji konstantno krši Ustav Srbije! – zaključuje Obradović.

O ogromnim ukrainskim gubicima u poslednja 24 sata čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA