Najnovije

Kadirov: Ne sme biti nikakvih pregovora - moramo tući i jazbinu satanista u centru Kijeva!

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov izneo je stanovnicima Rusije svoje viđenje rata u Ukrajini i objasnio im zbog čega je sada mač pravde u rukama Rusije.

„Vidim da su neki zabrinuti zbog strane pomoći Ukrajini. Ne brinite! To je šema za pranje novca. Zvaničnici Zapada i Ukrajine će opljačkati ta sredstva. Do frontova će stići najviše 15% te podrške.

Bolje je da brinete o nečem drugom. Borbe se sada vode u Rusiji. U oblastima koje su poželele da uđu u sastav naše države kako bi se zaštitile od satanističkih akcija ukrajinskih i NATO nacionalista. Zato ne sme biti nikakvih pregovora. Moramo tući samu jazbinu satanista u centru Kijeva! Moramo tući po glavnom braniocu i agitatoru te podle ideologije – Zelenskom.

Pre godinu dana svetski moćnici su potcenili našu zemlju, poverovali su da su Rusiju iznutra upropastili pseudoliberalni provokatori – agenti Zapada. A danas ceo blok NATO snabdeva Ukrajinu oružjem i šalje u nju svoje vojnike koji glume „strane plaćenike“, ali ne mogu da obezbede da vagne na njihovu stranu.

Zamislite samo: CEO NATO BLOK bacio svoje snage protiv nas, ali ne može ništa da uradi!

Koliko god pokušavali, ne mogu da utiču na Rusiju. Preračunali su se u jednom - mi poštujemo svoju tradiciju, veru i kulturu. Nemoguće je prevariti vernike stranim „vrednostima” dok se na ulicama Zapada spaljuje Kuran, a na tezgama prodaju novine sa karikaturama Proroka.

 Mi smo u ratu protiv satanizma i svih njegovih najgorih manifestacija.

Znate o čemu pričam, nema potrebe da sve da nabrajam.

U tome je naša duhovna snaga. Taj duh se ne može slomiti!

Da, gine ukrajinsko stanovništvo. Ali, na sebe treba da se ljuti što uzalud gine za pravo Zapada da pred decom održava parade duginih boja, a ne za svoje nacionalne vrednosti.

Sodomu i Gomoru je kaznio Svevišnji.

A danas je taj mač svete pravde u rukama Rusije!“ 

Oborena tri ukrajinska Su-25, Ukrajinci se premaju za odbranu Izjuma: Nova mapa fronta Soledar-Bahmut (MAPA)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA