Najnovije

Za sve ljubitelje trilera stigao je „Zaplet“

Novo iz Vulkana.

Foto: Vulkan

Propali pisac, sjajna priča koju je smislio neko drugi i zaplet za koji bi svaki pisac prodao dušu. Uronite u "Zaplet", izuzetno uzbudljiv triler američke spisateljice DŽin Hanf Korelic.

Evan Parker je mlad, zgodan, pametan, ali i arogantan. Od svih studenata koji pohađaju njegov trećerazredni kurs kreativnog pisanja, Parker najviše ide na živce profesoru DŽejkobu Finču Boneru. Možda zbog toga što je DŽejk tek neuspešni pisac, a Evan ima čitav život i sve snove pred sobom. Ipak, kada mu Evan predstavi svoju ideju za roman, blaga netrpeljivost pretvara se u čistu zavist: Evanova ideja je jednostavno fenomenalna. Praktično bestseler u najavi.


Nekoliko godina kasnije, međutim, niko i dalje nije čuo za Evana Parkera, a DŽejk otkriva nešto sasvim neočekivano: Evan više nije živ. Ona veličanstvena ideja nikada nije pretočena u roman.

I tako će DŽejk uraditi ono što bi svaki pisac uradio sa dobrom idejom: iskoristiće je. Ubrzo, nekada propali pisac postaje autor bestselera, nešto o čemu je oduvek maštao. Ali sve ima svoju cenu, i kada DŽejk dobije poruku od samo tri reči: Ti si lopov, jasno je da će ta cena biti izuzetno visoka.

„Jedan od najboljih romana o piscima i pisanju. Izvanredno!“ – Stiven King

DŽin Hanf Korelic rođena je u NJujorku. Pohađala je Dartmund koledž i Kembridž. Osnivač je servisa Bookthewriter, koji povezuje pisce i čitalačke grupe.

Zaplet je dostupan na sajtu i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA