Najnovije

"Ili je to, ili je ovo početak pada Novaka Đokovića"

Iako je i dalje aktuelni šampion na dva od četiri grend slema i drži prvo mesto na ATP listi, sve je više onih koji bi već da najboljeg tenisera u istoriji pošalju u penziju.

Nekadašnji italijanski teniser Paolo Bertoluči ističe da bi ono što je Novak Đoković pokazao na Australijan openu mogao da bude nagoveštaj njegovog približavanja kraju karijere.

Najbolji teniser sveta je doživeo poraz u polufinalu svog omiljenog grend slema u duelu sa Janikom Sinerom, a nekadašnji 12. teniser sveta ima mračne prognoze za Srbina.

Iako je i dalje najbolji igrač sveta, sve je više oni koji sumnjaju u Đokovića.

"U Australiji je igrao loše, kao i na prethodnim turnirima, nije bio u dobroj kondiciji. Ono što ne znamo jeste da li je to zbog manjka pripreme, što može da se desi, ili je ovo početak njegovog pada. Saznaćemo tokom Indijan Velsa i Majamija, kada ćemo videti i da li se oporavio ili ne. Takođe ne znam šta radi sada, da li je prestao da trenira ili sa kojim intezitetom to radi. Samo članovi njegovog tima znaju", rekao je Bertoluči za italijanski "Fanpejdž".

U istom intervjuu je uporedio i Novakove glavne rivale – Karlosa Alkarasa i Janika Sinera.

"Na mentalnom planu, Karlos Alkaraz je svetlosnu godinu udaljen od Sinera. Često u važnim momentima traži nešto dodatno od poena, želi da bude zabavan, da uključi publiku, odnosno da napravi neke posebne efekte. To su lepe stvari, koje vas izluđuju, ali nekada zbog njih gubite mečeve. Siner je mnogo stabilniji i fokusiraniji na dešavanja na terenu", istakao je Bertoluči.

MI GLAS IZ NARODA IMA OŠTRU PORUKU ZA VUČIĆA: Ne sleži tugaljivo okupatorima, nego iznesi plan za Kosovo i Metohiju

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA