Najnovije

Dan zaljubljenih uz ljubavne romane i akcije!

Poklon-akcija traje do 14. februara u knjižarama Vulkan širom Srbije

Foto: Vulkan

Tradicionalno, povodom Dana zaljubljenih Vulkan je pripremio najlepše poklone za svoje čitaoce. Ne propustite priliku da dragoj osobi darujete jedno od najaktuelnijih izdanja Vulkan izdavaštva i neodoljivi kremasti desert sa bademom i kokosom. Praznična akcija traje od 4. do 14. februara, odnosno do isteka zaliha. U knjižarama Vulkan širom Srbije, kupovinom jednog od četiri najnovija romana Vulkan izdavaštva na poklon dobijate slatko iznenađenje – Raffaello slatkiš. Uronite u četiri uzbudljive priče…

Nezaboravni likovi i divlja priroda čija lepota oduzima dah prepliću se u impresivnom debitantskom romanu Šeli Rid „Teci kao reka“, dirljivoj priči o odrastanju, prijateljstvu i pronalaženju porodice i ljubavi tamo gde to najmanje očekujemo. Jednog prohladnog jesenjeg dana, Viktorija Neš isporučuje kasne breskve sa porodične farme usred divlje lepote Kolorada. Dok ulazi u svoj gradić, zaustavlja je tajanstveni stranac razbarušene kose i tamnih očiju. Taj slučajni susret zauvek će promeniti njihove živote. Viktorija napušta jedini dom za koji je ikada znala i beži u planine, gde se bori da preživi u divljini.

„Šekspir u Parizu“ Lorence Đentile, inspirativna i zabavna priča sa neodoljivom heroinom i čarobnom atmosferom kultne knjižare, otvara ključno pitanje: da li da ostanemo verni onome što drugi očekuju od nas ili pak sebi samima? Oliva ima trideset godina, uvek je besprekorno stilizovana, ima siguran posao, živi sa roditeljima i uskoro se udaje za prezgodnog i uspešnog Bernarda. Niko ne bi ni pomislio da ona pati od nesanice i da ponekad duboko u sebi oseća nepremostivu prazninu. Međutim, Oliva će ipak shvatiti da postoji svet sasvim drugačiji od onog na koji je navikla.

Bestseler „Sva plava boja sa neba“, koji je osvojio čitaoce širom sveta, priča je o radosti življenja, apsolutnoj lepoti otkrivanja drugih ljudi, čaroliji naših osećanja. Francuska spisateljica Melisa da Kosta u svom debitantskom romanu istražuje ljudsku ranjivost, duboko prijateljstvo i važnost da se svaki trenutak živi punim plućima. Ova nezaboravna priča o kraju života koji dolazi prerano, o poslednjem putovanju, podseća nas da je čak i u bolesti moguće pronaći lepotu, milost i iskupljenje. Ovaj svetski i francuski izdavački fenomen poručuje nam da svaki dan nosi večnost u sebi.

„U tuđim cipelama“ DŽodžo Mojes, čije knjige godinama ne silaze sa lista najprodavanijih, savršen je izbor za ljubitelje priča o ženskom prijateljstvu. Nezaboravan roman autorke bestselera Dok nisam srela tebe upoznaće vas sa dve žene. Sem mašta o tome da živi drugim životom, kao žena bez finansijskih briga, bez depresivnog muža koji po čitav dan samo sedi na kauču. Niša je upravo ta žena. Na prvi pogled, njen život deluje savršeno. Ali život koji je pažljivo gradila samo što se nije srušio kao kula od karata. Sve dok ne upozna Sem. Jer nekad jedan trenutak može sve da promeni.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA