Najnovije

U ZVEZDU DOVEDEN KAO OGROMNO POJAČANJE: Završio u drugoj ligi, preti mu ispadanje u treću

Ako dozvoliš da kola krenu uzbrdo, šanse da ih pravovremeno zaustaviš su zaista male. Dobro je to na svojoj koži osetio nekadašnji izdanak omladinske škole Intera i fudbaler Crvene zvezde – Aksel Bakajoko.

Tokom 2021. godine, u eri Dejana Stankovića na klupi srpskog tima iz LJutice Bogdana, redove crveno-belih pojačao je momak sa iskustvom omladinskog reprezentativca Francuske, koji je put do prvog tima Intera prethodno tražio na pozajmicama u Sošou i Sent Galenu.

Ubrzo je postalo jasno da osim borbenosti i htenja Zvezda nije dobila mnogo kvaliteta dovođenjem krilnog napadača. Na “Marakani” je zabeležio svega pet nastupa na zvaničnim mečevima, a saradnja je sporazumno prekinuta. Dugo je Bakajoko tragao za novom sredinom, da bi osam meseci duga pauza bila prekinuta stavljanjem parafa na ugovor sa Čonan Sitijem iz druge lige Južne Koreje.

Imajući u vidu talenat koji je izvesno krasio ovog brzonogog momka, postavlja se pitanje šta ga je to sprečilo da zablista na seniorskom nivou. U Koreji je viđeno samo još jedno u nizu bledih izdanja, a pogodak nije postigao još od maja 2019. godine kada je nastupao u Švajcarskoj.

Šansu za prekid golgeterskog posta, sada već 26-godišnjak potražiće u “komšiluku”. Bakajoko je postao novi član Tabor Sežane, drugoligaša iz Slovenije, koji se grčevito bori za očuvanje trenutnog statusa, imajući u vidu da se nalazi na samom začelju tabele.

Možda upravo u omalenom slovenačkom gradu Aksel vrati samopouzdanje i pokuša da se vrati koliko, toliko ozbiljnijem nivou.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA