Najnovije

Žestok sukob Milice Đurđević i Gorana Ješića oko ruskog granatiranja Kijeva (VIDEO)

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević i demokrata Goran Ješić imali su oštru raspravu u studiju N1 oko osude jučerašnjeg ruskog granatiranja Kijeva, u kojem je između ostalog razoreno i jedno dečije igralište.

Na pitanje novinarke da li može da osudi ono što je Rusija juče uradila u Ukrajini i granatiranje dečijeg igrališta u Kijevu, Đurđević Stamenkovski je rekla:

„Mi danas nemamo civilne žrtve, imamo granatiranje krimskog mosta koje se desilo jer su oni kao hteli da pošalju čestitku Putinu za rođendan. Dakle, dokle to ide? Čeka se izveštaj da se vidi da li postoje civilne žrtve ili su gađani vojni objekti…“.

Voditeljka je odma stala na stranu Ješića

„Dečije igralište, gospođo Đurđević…“, a predsednica Srpske stranke Zavetnici je dodala:

„Kao što rekoh, osuđujem svako gađanje i granatiranje bilo kog civilnog objekta, svakog, i ovog danas i nekog budućeg ne daj Bože i svih prethodnih. Ali za mene ukrajinska kriza nije počela juče ni 2022. godine, nego je počela 2014. godine i deca, ruska deca, su spaljivana na krstu, al o tome niko nije govorio. Postoje snimci. Meni samo nije jasno kako je moguće da mi ne osećamo te ljude i da doživlajvamo kao da oni nisu važni. Pa nama se to ovde dešavalo“, rekla je Đurđević.

Kuva i na granici Ukrajine i Belorusije, više o tome čitajte OVDE.

Izvor: N1/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA