Najnovije

KAD VODOPAD POTEČE UZVODNO, ONDA ĆE... Da li je ovo znak početka Apokalipse?! (VIDEO)

GASADALUR - Ekstremni vremenski uslovi pogodili su Farska Ostrva u nedelju i prouzrokovali neverovatnu pojavu. Vodopad je počeo da teče uzvodno!
Vodopad teče uzvodno (foto: Fejsbuk video printskrin)

Vodopad teče uzvodno (foto: Fejsbuk video printskrin)

Ovaj bizarni događaj odigrao se kada je jak vetar pogodio Gasadalur, priobalno naselje na Farskim Ostrvima. Reka koja se preko litice padajući ulivala u more, promenila je smer, jer je vetar bio toliko jak da je slao vodu u vis i nazad preko stene. Ovaj snimak je brzo postao hit na društvenim mrežama, ali tu se našao i veliki broj komentara koji su u ovome prepoznali znak da je kraj čovečanstva blizu. Ako bi postojalo neko pročanstvo u vezi vodopada koji teku uzbrdo, ono bi verovatno počelo rečima: "Kad vodopadi poteku uzvodno, onda će..." Pogledajte i vi snimak pa procenite da li nam preti Apokalipsa.
WATERFALL BLOWN UPWARDSExtreme weather conditions hit the Faroe Islands and caused a waterfall to apparently move upwards on Saturday. The bizarre sight came as heavy winds and waves hit Gásadalur, a settlement on the coast of the Faroe Islands. Posted by Mortan Mortensen on subota 5. decembar 2015.
Pročitajte još: 
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA