Najnovije

DAČIĆ U PANICI MOLIO VUČIĆA: Ne raspisuj izbore!

Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić i šef diplomatije i predsednik SPS Ivica Dačić tajno su se sastali prošlog vikenda u četiri oka u državnoj vili „Bokeljka“, a najveći deo vremena potrošili su na razgovor o izborima. Susret s liderom naprednjaka šef socijalista pokušao je da sakrije čak i od svojih najbližih saradnika iz stranke.

Ivica Dačić (Foto: Sinhua)

Kurir otkriva da su se Vučić i Dačić potrudili da njihov susret ostane u konspiraciji. U međuvremenu je Kuriru ta informacija potvrđena iz dva nezavisna izvora. Dačić je na sastanku negodovao zbog mogućnosti raspisivanja parlamentarnih izbora zajedno s predsedničkim.
- Vučić i Dačić su se videli u subotu uveče, jer je prošle nedelje odjednom iskrslo pitanje parlamentarnih i beogradskih izbora zajedno s predsedničkim. Upravo su o tome najviše i pričali: šta ako budu opšti izbori, kako će vladajuća koalicija nastupati na predsedničkim izborima, da li su izbori uopšte potrebni Srbiji... Kao i prošlog puta, Dačić je rekao da je protiv ponovnog merenja volje građana, ali i da će predsednički kandidat biti onaj za koga se Vučić odluči - kaže izvor istog lista upućen u detalje razgovora.

Zid ćutanja

Suprotno volji aktera ovog susreta, ubrzo su i ostali članovi vladajuće koalicije, ali i najviši funkcioneri SPS i SNS, saznali da su se Vučić i Dačić videli.
- Najzanimljivije je što je Dačić krio od svojih u stranci da se video s Vučićem, verovatno zato što od njih trpi pritisak da SPS ima svog kandidata na predsedničkim izborima. Kada je informacija procurila, Ružić je pozvao Dačića i pitao ga: „Je li, Ivice, kako je bilo na sastanku s Vučićem?“ - otkriva sagovornik za isti list. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA