Najnovije

VATANJE I ALKOHOL: Kija Kockar zavodila ukućanke - pa onda uradila nešto šokantno! A Sloba... (VIDEO)

Nakon afere koju je imala sa Filipom Đukićem, Kristina Kija Kockar još uvek negira sve što se te noći dogodilo, a mogla se primetiti i njena zabrinutost za spoljašnji svet kada je shvatila da su kamere zabeležile svaki sekund njihovog boravka u kupatilu.

Kija (Foto: Jutjub)

Kako je zbog te situacije bila u centru pažnje i od ukućana i gledalaca kraj malih ekrana, ona je odlučila da prekine prijateljstvom sa svima sa kojima je i bila povezana.
Iako su mnogi bili sigurni da će tu biti njen kraj, ona je na žurki ponovo popila određenu dozu alkohola, ali ovoga puta nije flertovala ni sa jednim muškarcem. Kija je bila u zanosu kada je u igri dopustila Ani Korać da je dodiruje dok je istovremeno provokativno igrala sedeći na stolici.
Na početku je sve slutilo na šalu i veliku ,,Slučajnost", a onda je Ana pogledala u Kiju jednim strastvenim pogledom koji je šokirao javnost.
U nastavku je Kija nastavila da se provodi, pa joj je društvo pravila i Jelena Krunić koja ju je zagrlila toliko snažno da su zajedno igrale uz muziku, a onda je Jelena podigla Kijinu majicu tako da joj se mogao videti brushalter.
Kristina nije imala apsolutno ništa protiv toga, čak je i nastavila da se grli sa njom dok joj je alkohol sve vreme bio pri ruci.
Podsetimo se da joj je juče bila godišnjica sada već propalog braka sa Slobom Radanovićem, a večerašnja žurka je očigledno zbog toga Kiju bacila u očaj i navela da učini sve kako bi prikrila svoju patnju.
Sloba nije mario, njegove oči bile su celu noć na Luni.
Kija konačno progovorila o seksu sa Slobom, svi zanemeli od njenih reči. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA