Najnovije

PREDIZBORNO OBEĆANJE VLADIMIRA PUTINA: Rusija će dominirati narednih 100 godina! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Rusije - Vladimir Putin - otpevao je nacionalnu himnu na moskovskom olimpijskom stadionu "Lužniki", zajedno sa hokejaškom reprezentacijom zemlje koja je u Pjongčangu osvojila zlatnu medalju.

Putinov predizborni govor (Foto: JuTjub)

Većina zlatnih ruskih hokejaša, kao i desetine drugih vrhunskih sportista ušlo je prethodnih dana u Putinov predizborni tim. Danas su se okupili u „Lužnikima“ i oko njih na mitingu podrške Putinovoj predsedničkoj kandidaturi koji je održan pod devizom „Za moćnu Rusiju“. Policija je saopštila da se na stadionu i oko njega okupilo oko 150.000 Putinovih pristalica. Obrativši se desetinama hiljada svojih pristalica na stadionu, Putin je rekao: - Svi smo gledali kako su naši momci posle pobede u finalu olimpijskog hokejaškog turnira pevali državnu himnu, a muzika se zbog nečega nije čula. Hajde zato da sada svi za jedno - i sa muzikom - otpevamo našu nacionalnu himnu. Najveći aplauz u predizbornom nastupu pred prepunim stadionom, ruski lider je dobio nakon što j rekao:
- Svi želimo da naša zemlja blista i da stremi u budućnost jer su ovde živeli naši preci, ovde živimo mi i naša deca, a živeće i naši unuci. Učinićemo sve da budu srećni. Za nas to ne može da uradi niko osim nas. A ako mi to uradimo - narednih deset godina i ceo 21. vek proteći će u znaku naših sjajnih pobeda. Mi ćemo to obezbediti! - Dan je sunčan i hladan, ali praznični. Hoću da znate da osećam kako dišete, da smo rame uz rame. Mi smo tim. Naši ciljevi su jasni i blagorodni. Mi želimo da svojoj zemlji i svojim potomcima obezbedimo blistavu budućnost. Na mitingu su nastupili i filmski režiser Nikita Mihalkov, čuveni kardiohirurg Leo Bokerija i umetnički rukovodilac peterburškog Marijinskog teatra Valerij Gergijev. Predsednički izbori u Rusiji će se održati 18. marta. Za to vreme, na Zapadu vlada sve veći razdor, a šta je navelo Trampa i Merkelovu da se čuju telefonom nakon punih 5 meseci, pročitajte OVDE. Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA