Najnovije

VUČIĆ: Oni koji mi drže danas predavanja su nam podigli granicu na Jarinju i Brnjaku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je posetio fabriku Teleoptik žiroskopi u Zemunu, a po završetku obilaska pogona usledilo je obraćanje medijima.

Vučić je na početku konferencije istakao da je ponosan na izgled, kvalitet i funkcionisanje fabrike koju je danas posetio.

"Nisam do danas znao, ali tek sam sad video šta sve rade naši inženjeri u fabrici Teleoptik žiroskopi u Zemunu. Hvala Vladi što je prihvatila 6 miliona sredstava koje smo izdvojili za ovu fabriku, ovde je skoro 60 odsto novih mašina koje smo kupili. Plate će uskoro biti veće i bićete nešto zadovoljniji", naveo je predsednik Vučić.

On se u nastavku osvrnuo i na aktuelna politička pitanja, te je posebno podvukao da je vojna snaga naše zemlje urušavana "po direktnom nalogu onih koji su nas bombardovali", ali i istakao da su i zapadne sile i opozicija u Srbiji veoma snažni i da nisu za potcenjivanje.

"1999. godine nismo uspeli da sačuvamo svoje ciljeve, bili su snažniji od nas. Posle toga su nas slagali, jer su krenuli u Martvoski pogrom, pa promenili ploču i 2008. doneli odluku o nezavisnosti. Skupu cenu plaćamo za katastrofalno neodgovornu politiku Jeremića, Tadića, Jankovića, Đilasa i ostalih. Sad bi neko da se to zaboravi, ali neće druga strana i niko u svetu neće da zaboravi. Na dnevnom nivou se borimo da nešto sačuvamo i imamo od KiM i svi znaju da sam u pravu. Mnogo veći problem od njih koji su u istom košu i ne razlikuju se je što mi Srbi više volimo da živimo u sopstvenom svetu nego u realnosti. Oni koji mi drže danas predavanja su nam podigli granicu na Jarinju i Brnjak i to granicu prema srpskom narodu", objasnio je on.

Jeremić tvrdi da će se Savez za Srbiju boriti protiv stolice u UN za Prištinu, više o tome OVDE

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić u obilasku fabrike Teleoptik

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA