Najnovije

IVAN IVANOVIĆ ĐUS NIKAD BRUTALNIJI: Političari prave pavijane od nas! (VIDEO)

Gost emisije Intervju na Slaviji info tv, bio je poznati reper Ivan Ivanović Đus. Otvoreno bez dlake na jeziku pričao je o svojim počecima, svom odrastanju, drugarima iz kraja od kojih su se mnogi promenili, što zbog zivotnih okolnosti, što zbog sujete i zavisti. 

Ivan Ivanović Đus (Foto: Jutjub)

Đus je uvek spreman da pomogne svojim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama kojih zaista ima puno. Kako je i sam naveo uvek je tu da im da savet za pesmu, za tekst za način kako će prezentovati svoju muziku, što mnoge poznate ličnosti uopšte ne rade jer su umišljeni i narcisoidni. 

Šta mu je doneo izlet u narodnjačke vode da li samo novac ili gnev svojih fanova ispričao je ovaj poznati hiphoper. Pričao je o svom učešću u rijaliti programima, navodeći da su to bili samo eksperimenti za njega koji su mu doneli samo novac ali ne i popularnost, zato što kaže za sebe da je uvek bio popularan. 

Na meti njegove kritike našle su se i silkonske devojke koje više nemaju ni mere, ni granica a ni ukusa kada je u pitanju plastična hirurgija koja od njih pravi mutante. 

Šta misli o nasilju nad ženama, koliko su žene spremne da trpe to nasilje i da javno govore o tome kod nas u Srbiji reper je okarektarisao i kao jedan vid marketinškog trika kada im slava i popularnost opadnu. 

Kako se bori protiv ljubomore i spletkarenja koja su stalno uperena protiv njega od strane pojedinih kolega, ima li hip hop budućnosti i da li uopšte može da se živi od takve vrste muzike, otkrio je Đus samo za Intervju. 

Da li spotovi rep muzike negativno utiču na mlađu popuaciju, da li u njima ima previše poruka o drogi i nasilju možete čuti ako i ovog ponedeljka budete uz  Slaviju info tv i emisiju Intervju.

Pogledajte koliko je bilo pravoslavaca u Jugoslaviji 1931! Više o tome OVDE.

Izvor: Slavija Info TV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA