Najnovije

SERGEJ PONOVO DIGAO SRBIJU NA NOGE: Cena glasa na izborima uskoro će biti kao žvaka! Vladikalska spin mašina laže i izbegava pravdu!

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da ne zna koliko je prihvatljivo da se u Srbiji obeležava Međunarodni dan ljudskih prava, kada kako se kako kažen on za ta prava nismo izborili.

Sergej Trifunović (Foto: Jutjub)

“Ne znam koliko je prihvatljivo da obeležavamo dan koji slavi prava za koja se nismo izborili. Zapravo, u jednom trenutku i jesmo, ali su nam ih ponovo uzeli. Imamo sugrađanina, koji se zove Aleksandar Obradović, koji je heroj jer je ukazao na kriminal, a koji sedi u kućnom pritvoru da bi Vladikalska spin mašina mogla neometano da laže i izbegava pravdu”, rekao je Trifunović i dodao:

“Paralelno, SBB-u brane da emituje program, a samim tim brane ogromnom broju ljudi, da ostvare svoje pravo da ne žive u lažima i mraku, već da se informišu kako hoće. Ubica Stanike Gligorijević je na slobodi i javnoj funkciji”.

Trifunović se osvrnuo i na predstojeće izbore.

“Cena glasa na izborima ne samo da postoji, nego i pada na tržištu koliko shvatam, uskoro će glas biti kao žvaka, ono što ti daju u prodavnici kad nemaju sitan novac za kusur. A svi mi, ljudi, koji bi trebalo da imamo neka ljudska prava, služimo za potkusurivanje. Tako da umesto čestitke za praznik, priželjkujem da uskoro dođe taj dan kad će svaki građanin Srbije moći da kaže da je slobodan, da zna šta ta sloboda podrazumeva i da tu slobodu niko ne može da nam otme“, zaključio je Trifunović.

Pročitajte OVDE šta je Boško Obradović poručio vlastima u Srbiji.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA