Najnovije

SVIREPOST I BRUTALHOST CG POLICIJE: Trudnica izgubila bebu (VIDEO)

Policijaci su jutros priveli troje aktivista, koji se bore protiv seče čempresa Baru, u Centar bezbednosti, a jednoj od građanskih aktivistkinja, inače trudnici, je pozlilo i završila je u Hitnoj pomoći, nakon čega je, nažalost, izgubila bebu.

Brutalnost u Baru (Foto: Fejsbuk)

„Sve vas koji ste bili zabrinuti za našu hrabru lavicu Ivanu, sa žaljenjem moram da obavestim da je ona dobro, ali da je izgubila bebu.. ne znam šta više da vam napišem, Bar plače danas“, napisala je jedna od aktivistkinja Nikoleta Pavićević na svom Fejsbuk profilu.

Ona je pre toga, napisala da je trudnica Ivana Joličić Mećikukić privedena jer je sedela na ulici, Tanja Sekulić je u hitnoj zbog napada astme jer su je nasilno priveli, a Darko Janković je uhapšen jer je rekao “bravo kreteni”.

„Andriji Krivokapiću je povređena kičma, jer je pružao pasivni otpor. Komandiri i policijaci koji su sinoć pljuvali, psovali, vukli i ranjavali su na slobodi jutros. Oni koji su to naredili su jutros slobodni. Je li vam to dosta ,pitam vas? Je li vam ovo sve dovoljno da izađete na ulicu? Do kad ćemo da se plašimo ćutimo i trpimo“, napisala je Pavićević.

Sredinom januara preko 90 čempresa posečeno je u dvorištu Gimnazije nakon čega je usledila reakcija nezadovoljnih građana koji i dalje na protestima negoduju zbog te odluke.

O sprečavanju napada ID  Severoj Makedoniji pročitajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA