Najnovije

Srpska desnica: Kome smetaju garaže u Novom Sadu?

Srpska desnica podržala je danas izglasani urbanistički plan novosadskog naselja Liman kojim je predviđena gradnja još pet garaža višespratnica koje bi rešile problem nedovoljnog broja parking mesta u ovom delu gradu.

Mihailo Janjić (Foto: Jutjub)

“Urbanistički plan namenjen naselju Liman, koji je juče izglasan u Skupštini grada Novog Sada, rešiće problem nedovoljnih parkirališta u ovom delu grada. Veliki problem sa kojim se Novosađani svakdnevno susreću na čitavoj teritoriji Novog Sada jesu upravo parking mesta, te ostaje žal što se izmenom ovog plana od predviđenih osam odlučilo za pet garaža višespratnica, no, u svakom slučaju Srpska desnica podržava ovaj projekat. Takođe insistiramo da grad identičnim planom obuhvati i naselja Nova Detelinara, Grbavica, Podbara, kao i uži centar grada” rekao je Mihailo Janjić, član Predsedništva Srpske desnice.

Na naše pitanje da prokomentariše proteste građana zbog izgradnje ovih garaža Janjić je odgovorio da broj građana koji protestuje najbolje govori o podršci Novosađana ovom urbanističkom planu.

Kako je vojska Venecuele isprašila Amerikance pogledajte OVDE.

Izvor: Nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA