Najnovije

MOĆNA IRAČKA GRUPA PRETI AMERIMA: Evo šta će uraditi!

Generalni sekretar Harakat al-Nujaba, Akram al-Kaabi, izjavio je prošle sedmice da će Irak ostati deo "osovine otpora" uprkos inicijativama koje vode strane da bi se odvojilo iračko društvo od regionalnog razvoja.

Irački PMU (Foto: Jutjub)

- Naši neprijatelji žele da Irak bude apatično društvo i da ne reaguje na ono što se dešava u našem regionu. To je u suprotnosti sa našim uverenjima – izjavio je al-Kaabi, kako je Pres TV izvestio.

Al-Kaabi je naglasio da na osnovu islamskih uverenja, Irak ne može biti odvojen od većeg muslimanskog sveta i regionalne "ose otpora".

- Velike organizacije povezane sa cionistima, Sjedinjenim Državama i Saudijcima upravljaju medijskim ratom protiv otpora i nastoje preusmeriti našu mladost i naše moralne vrednosti - dodao je on.

Šef Harakat al-Nujaba dodao je da je nesrećno što su neke od elita i lidera Iraka bili pod uticajem ovog trenda koji je bio podržan od strane Zapada.

- Ako se naše pozicije zasnivaju na neprijateljskim medijskim ciljevima, to će nas sigurno neće pokolebati – istakao je on.

Amerima stiže pojačanje! Ko će sa njima udariti na Iran pročitajte OVDE

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA