Najnovije

PRLJAVI TRIK IM NIJE USPEO: Izrael pokušao špijunažu na vrlo neobičan način, brzim reakcijama plan im je osujećen! (FOTO)

Izraelske oružane snage pokušale su da špijuniraju južni Liban uz pomoć onoga što bi se tehnički moglo nazvati psom za nadzor - što je bukvalno pas opremljen kamerama.

Granica (Foto: pixabay. com)

Potpomognuta slikovnim dokazima, libanska “Nacionalna informativna agencija” izvestila je u utorak da je izraelska vojska poslala psa opremljenog kamerama da špijunira južni Liban.

Prema zvaničnom izvoru, životinja “naoružana” kamerama (za koje se čini da je to bio nemački ovčar) puštena je duž betonskog zida koji označava granicu između Izraela i Libana.

Dve izraelske bespilotne letelice takođe su kratko letele duž libansko-izraelske granice pre nego što su se brzo povukle, otprilike u isto vreme kada je špijunski pas poslan u svoju misiju.

Događaj se desio dan nakon što su snage Hezbolaha sa sedištem u južnom Libanu oborile izraelsku vojnu bespilotnu letelicu u blizini grada Ramiah, poduhvat na koji se ta grupa zavetovala da će izvršiti nakon nedavnog napada bespilotnih letelica Izraela na Bejrut.

Koju veliku teritoriju je najavio Izrael da će aneksirati, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA