Najnovije

KAPETAN DRAGAN: Dajte da ih hapsimo!

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan predložio je formiranje Kancelarije za pravnu pomoć Srbima kojima se sudi ili su osuđeni u Hrvatskoj.

Kapetan Dragan. (Foto: Jutjub)

Kapetan Dragan je istakao da zna kako je ljudima koji ispaštaju po hrvatskim zatvorima samo zato što su rođeni kao Srbi jer je i sam bio u takvoj situaciji.

- Mnogi od njih osuđeni su za kriminal, zločine koji se nisu ni dogodili. Znam jednog čoveka koji je na u zatvoru zbog pljačke banke koja se nikad nije dogodila - rekao je Kep.

On je istakao da bi pomoć države bila od velikog značaja ukoliko bi došlo do formiranja takve kancelarije.

- Danas osećam da imam državu iza sebe, nije kao pre. Zato je sada dobar trenutak i bilo bi izuzetno dobro da pomognemo Srbima, da imaju pravnu pomoć, da im neko dođe, da se zna da je nekom stalo do njih - kaže Kapetan Dragan.

Govoreći o progonu Srba, Kapetan Dragan je naveo da ne postoji reciprocitet u počinjenim zločinima i procesima koji se vodi.

- Svi procesi se vode protiv Srba. Progone se najveće žrtve rata, kako je to moguće?! Pogledajte šta se radi u Hrvatskoj i BiH i kako se još uvek vode procesi i hapse Srbi. U Srbiji su 90 odsto osuđenih za ratne zločine Srbi. Pa, dajte da hapsimo te tužioce! - zaključio je Kapetan Dragan.

Sve besmislene izjave Ane Brnabić! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA