Najnovije

POLICIJA POTVRDILA: MIGRANTI SU SILOVALI DEVOJKU U BANJI KOVILJAČI! Iz Komesarijata za izbeglice pokušavaju da zataškaju lažima! (VIDEO)

Dok policija kaže jedno, komesar za izbeglice Vladimir Cucić kaže nešto drugo i širi lažne vesti! Migranti nisu napali ni jednu ženu i ja sam ponosan na politiku moje države, kaže Vladimir Cucić iz komesarijata za izbeglice. On takođe tvrdi da se Srbija bolje brani protiv ilegalnih migracije od „svih onih koji su stavili žice i dobermane i struju“.

Šef Komesarijata za izbeglice Vladimir Cucić (Foto: Jutjub)

Vladimir Cucić je poznat po širenju lažnih vesti i izvrtanju činjenica i naravno da nije sporno da su migranti često napadali žene u Srbiji. Ipak iz vestidana.rs su odlučili da nastave istragu njegovih tvrdnji, a policijske arhive sadrže izveštaje o napadima ne žene koji su u trenutku kada su izvršeni prošli ispod radara i bez velike pažnje medija.

Grupa azilanata silovala je u Banji Koviljači ženu, stranu državljanku, koja je kao gost boravila u ovom turističkom mestu, potvrđeno je u Policijskoj upravi Šabac.

Kako je istraga u toku, u policiji su mogli samo da potvrde da se slučaj, okarakterisan kao krivično delo, desio i da su u njemu učestvovali azilanti koji se nalaze u Banji Koviljači, kao i to da je silovana žena dala izjavu lozničkoj policiji.

Istraga će utvrditi detalje, a policija zajedno sa sudskim organima i tužilaštvom radi na rasvetljavanju okolnosti pod kojima se slučaj dogodio.

Kao izvršioci, prijavljeni su azilanti, a detalji nisu dostupni kako se ne bi remetila istraga, rečeno je u policiji, kao i to da je silovana žena prema zakonskoj proceduri upućena na lekarski pregled pošto jer krivično delo zahteva mišljenje i nalaz lekara eksperata.

Pogledajte kako je komesarijat širio lažne vesti da migranti nisu napali ni jednu ženu u Srbiji, na sledećem snimku:

Cucić je nadavno demantovao i snimke migranata koji prelaze granicu sa Srbijom tokom pandemije, rekavši da se društvenim mrežama šire stari snimci. Ipak na snimcima se mogu videti naši vojnici i policajci koji nose maske kako bi se zaštitili od virusa.

Na koje načine predstavnici državnih organa zataškavaju napade migranata, tvrde da do sada nisu napadali žene po Srbiji, možete videti na sledećem snimku zajedno da fotografijama žrtava nasilja:

Strani mediji potvrdili da se migranti iz Evrope vraćaju u Srbiju! Više o tome OVDE!

Izvor: Blic/vestidana.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA