Najnovije

Mislite da ste već sve isprobali u krevetu? Ove igrice uveriće vas da o seksu imate još štošta da naučite!

Ako vam je seks postao učmao u dugotrajnoj vezi, stiže slamka spasa koja će vašu strast vratiti u ona slavna vremena kada niste mogli da skinete ruke jedno s drugog. Ako vam je dosadno u zatvorenom prostoru, niste jedini. Nakon što ste odgledali sve televizijske serije ikad snimljene i ponestalo vam je brašna za hleb i kiflice, začinite stvari isprobavajući neke od novih seksualnih igara.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Nažalost, za njih vam je potreban partner s kojim živite u istom domaćinstvu – ali ako ste solo, postoji i igra zvana masturbacija.

Igra kontrole

Cilj igre je jednostavan: predajete kontrolu svom partneru, ali ne sasvim na način na koji biste to mogli da zamislite. Odaberite svoju omiljenu seksualnu igračku ili naručite novu koja se koristi daljinskim upravljačem i neka vaš partner odluči o podešavanjima.

Da biste nekome dozvolili da upravlja vašim zadovoljstvom, to zahteva visok nivo poverenja, a ako prvi put igrate ovu igru, bilo bi dobro da imate sigurnu reč, na čiji spomen igra mora da se završi. Jednom kada postignete vrhunac, zamenite uloge.

Ispunjavanje maštarija

Dajte pola sata jedno drugom kako biste zapisali neke od svojih najprljavijih fantazija, one koje još niste podelili jedno s drugim. Zatim te papiriće stavite svako u jednu posudu. Imate dve mogućnosti kako da postupite: svake večeri odaberite fantaziju iz posude i ako vam je prijatno, učinite to zajedno ili možete da otvorite bocu vina, zapalite sveće i realizujete sve fantazije u jednoj noći.

Cilj ove igre nije da morate da ispunite svaku fantaziju, već da bolje upoznate svog partnera. Ako postoje maštarije koje su sada neizvodive zbog samoizolacije, možete da sastavite spisak želja za vreme kada se sve vrati u normalu, piše Metro.

Golo čišćenje

Provedite ceo dan obavljajući kućne poslove, ali radite to oboje potpuno goli. Oslikajte kuhinjske ormariće, ispecite hleb od banane, očistite rernu – koliko god zahtevni zadaci bili, sve morate da ih obavite bez odeće. Ali sve to vreme nipošto se ne dirajte – i dozvolite da se seksualna napetost razvija satima, pre nego što konačno pokleknete.

Poker na skidanje

Ova igra je klasik s razlogom. Pravila verovatno znate, ali da biste začinili stvari, neka vaš partner odabere koji ćete deo u kom trenutku skinuti. Možete da nabacite i zanimljivu opkladu – ko pobedi, bira poze u krevetu. Ako ste dovoljno slobodoumni, pozovite još jedan par da vam se pridruži (virtualno, naravno!)

Bacanje kockica

Dodelite svakom broju na kockici dodir ili zadatak, s tim da će nivo razvratnosti biti viši što je veći vaš broj. Jedan – poljubac; šest – seks… Ako nemate kockice u kući ili vam se ne da da smišljate zadatke, upotrebite aplikaciju poput "Sex Dice" ili "Sex Roulette".

Testiranje čula

Zavežite oči partneru i ostavite da leži na krevetu, dok vi sakupljate predmete iz kuće. Perje, kockice leda, losion, gel za masažu, vosak za sveće, čokoladni umak, bilo šta tečno što možete da izlivate po njegovom telu. Pustite ga da pogađa šta stvara taj osećaj.

Upozorenje: ako idete na led, hranu, vosak i slične stvari, izbegavajte genitalije, jer one mogu da oštetite i/ili spale osetljivu kožu i da prouzrokuju bol i infekcije.

Seks kviz s obrtom

Zaboravite uopštene kvizove o znanju i isprobajte seksualni kviz. Poenta je u tome da zamenite novac za nagradu seksualnom uslugom i iznesete svoju takmičarsku stranu. To je dvostruka dobit.

Istina ili izazov

Nećemo ni da se truditmo da vam objašnjavamo ovo jer znate kako to funkcioniše. Ali seks nije samo fizički, zato preporučujemo da to bude i zabavno i seksi. Naravno, mogli biste da se izazovete da masturbirate jedno pred drugim. Iskoristite opciju istine da se povežete ili samo da saznate stvari koje ste oduvek želeli da znate.

Deljenje = dodirivanje

Za svaku tajnu koju podelite, možete da se dodirnete. Odredite između sebe koliko ekstremne te tajne treba da budu – ali pripazite, ne bi trebalo da forsirate određene tajne ili da se rugate jedno drugom. Poenta je u izgradnji intimnosti i poverenja.

Seksi štoperica

Da li možete svog partnera da dovedete do vrhunca za jedan minut, ne koristeći pritom ništa drugo osim ruku i usta? Upotrebite kuhinjsku štopericu, telefon ili pravu štopericu, ako je imate. Ako vaš partner ne može da postigne orgazam, jednostavno ga zadovoljavajte bez cilja kao takvog, a zatim zamenite mesta. Ponavljajte sve dok jedno od vas ne popusti porivu za seksom.

Apsolviranje Kama Sutre

Seksualnih poza ima u izobilju. Nabavite primerak Kama Sutre – drevnog indijskog teksta o seksu – i iskoristite ga sa stilom. Možete da preuzmete i aplikaciju Sex Positions 3D",  koja vam omogućava praćenje poza koje ste isprobali. Nastavite oprezno, jer neke od njih zahtevaju veliku fleksibilnost.

Šta stvarno žene žele pročitajte OVDE.

Izvor: net.hr

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube