Najnovije

SIKTANJE ZMIJE: Tači otkrio šta je po njemu najvažnije da uradi za lažnu državu!

Predsednik okupirane srpske pokrajine Hašim Tači izjavio je danas da je za njega važno i od vitalnog značaja da se obezbedi unutrašnji dijalog za nastavak pregovora između lažne države i Srbije.

Hašim Tači (Foto: president-ksgov.net)

Tokom sastanka sa predsednikom Demokratske stranke Albanije LJuljzimom Bašom, Tači je naglasio da je od vitalne važnosti pitnje konsenzusa, dodajući da je takođe važna koordinacija sa Vašingtonom i Briselom.

- Danas smo razgovarali o razvoju na takozvanom Kosovu i u Albaniji, mogućnostima za još bolju saradnju. Lažna država hoće da što pre uđe u NATO i EU - rekao je Tači.

Važno je postići najširi mogući konsenzus o evropskoj perspektivi, poručio je predsednik te terorističke tvorevine, prenosi Koha.

- Takođe smo razgovarali o dijalogu između Kosova i Srbije. Za nas je ključno da imamo institucionalni konsenzus na Kosovu. Od vitalne je važnosti da budemo koordinirani između Vašingtona i Brisela. To bi trebalo zaključiti ne u tehničkom smislu, već radi međusobnog priznavanja - rekao je Tači.

Baša je izrazio podršku "doslednim stavovima" lažnog predsednika u podršci dijalogu, kao i koheziji političkih snaga na takozvanom Kosovu.

- Uveren sam da je potpuna koordinacija između SAD i EU bila i ostala preduslov za uspeh - rekao je Baša.

Šta je Aleksandar Šešelj rekao o Vučićevim vezama sa kriminalcima pogledajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA