Najnovije

"TRAŽIMO PROTIVOTROV!" Putin o pokušaju Zapada da ukine pojmove "mama" i "tata"

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je veliku godišnju konferenciju za novinare na kojoj je sumirao rezultate rada u protekloj godini.

Novinari su postavili pitanje o sistemskim problemima na Zapadu, odnosno „kulturi ukidanja“. Uključujući i ukidanje pojmova „mama“, „pol“ i drugi.

- To će neminovno proći. Baš kao i pandemija. I ne možemo da pobegnemo od ovoga, već samo da potražimo efikasan protivotrov - rekao je Putin.

- Ako neko misli da su žena i muškarac jedno te isto, zaboga. Ali postoji zdrav razum - odgovorio je on.

utin je ispričao da se u Sjedinjenim Američkim Državama jedan zatvorenik izjasnio kao žena i tražio da bude prebačen u ženski zatvor, a tamo je odmah silovao svoju cimerku.

- Mora postojati zdrav razum - naglasio je predsednik.

- Snaga je u tome što su u Rusiji ljudi naučili da poštuju jedni druge, duhovnu kulturu. Svi narodi Ruske Federacije imaju moralnu zaštitu od takvog mračnjaštva. Neka tamo rade šta hoće. Mi moramo uzeti sve najbolje, ići napred, biti lider u tehnologiji, u privredi. Ali nadam se da naši narodi imaju dovoljno duboke imunološke odbrambene sisteme. A protiv toga se treba boriti ne povicima i optužbama, već podrškom tradicionalnih vrednosti - zaključio je Putin.

Izvvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA