Najnovije

VAGNER PRIPRETIO: Jutjub će biti zatvoren, a ko nastavi da ga koristi biće kažnjen

U bliskoj budućnosti, Jutjub će biti zatvoren, a oni koji nastave da ga koriste biće kažnjeni, rekao je Jevgenij Prigožin, osnivač Vagnerove grupe.

Vagnerova grupa (Foto: RIA Novosti)

„A sada ću vam reći jednu stvar u tajnosti. Koliko god da lome zube, gadovi koji se pretvaraju da učestvuju, a u stvari nas mešaju u specijalnu operaciju, koji nose ruske zastave 9. maja, ali smeštaju rođake u inostranstvo i idu u Dubai da igraju golf, uskoro će Jutjub biti zatvoren. A oni koji aktivno koriste Jutjub, zauzvrat, biće identifikovani i pretrpeće zasluženu kaznu nakon što bude zabranjen“, prenela je Prigožinova pres služba.

Prigožin je i ranije kritikovao bogate građane Rusije da ne učestvuju svojim kapitalom da podrže svoju državu u vojnoj operaciji u Ukrajini i više puta im je navodio svoj lični primer. Ovo upozorenje se najverovatnije odnosi na te ljude.

Što se tiče Jutjuba, on je uveliko zabranjen na teritoriji Ruske Federacije, a popularizovana je ruska platforma Rutjub (RuTube). Ipak je Telegram preovladao u objavljivanju video materijala zbog nedostatka cenzure.

Ima li '’vagnerovaca'’ u Srbiji, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA