Najnovije

Vujošević: Potreban nam je Amerikanac ali oni ne vole da im kasne plate

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević uoči meča sa slovenačkom Krkom u Jadranskoj ligi rekao je da ove sezone za njegovu ekipu nema unapred dobijenih, ali ni izgubljenih utakmica.
Dule Vujošević(Foto: Mocart spor)t

Dule Vujošević(Foto: Mocart spor)t

- Mi jesmo protiv Krke blagi favoriti, verujem u ekipu, ali poštujem protivnika, naravno ponos nam ne dozvoljava da kažemo nekom da je favorit protiv nas u Beogradu - rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u dvorani “Pionir”. Crno-beli su u prvom kolu pobedili Solnok u Mađarskoj sa 60:55. - Čeka nas težak meč, Krka je klub koji ne plaća puno, ali plaća redovno, imaju iza sebe jakog sponzora. Igraju dobro, dugo su zajedno i sigurno su kvalitetniji nego što to njihovo ime kaže - upozorio je Vujošević. On je podsetio na finansijske probleme u kome se nalazi klub već neko vreme, ali je istakao da je ekipa pobedom protiv Solnoka pokazala da ima karakater. - Mi smo u fazi stvaranja ekipe, čak nismo na nuli što se tiče nekih uslova, međutim ova ekipa ima karakter, ljubav prema klubu i košarci. Ove sezone za nas nema unapred izgubljenih utakmica, što smo videli u Solnoku, ali ni unapred dobijenih - poručio je Vujošević. Trener Partizana najavio je da će u toku dana razgovarati sa Lukom Bogdanovićem oko eventualnog angažmana i da se nada da će do početka Evrokupa dovesti još jedno pojačanje.
Pročitajte još:Majkl Felps suspendovan zbog vožnje u pijanom stanjuĐurić o kazni UEFA: Veliki finansijski udarac
- Potreban nam je jedan Amerikanac, ali oni ne vole da im kasni plata - konstatovao je Vujošević. Partizan zbog problema sa BAT-om i slučaja Klobučar nije mogao za prvo kolo da registruje Eda Murića i Janisa Kuzeloglua. U međuvremenu tim iz Humske je izmirio obaveze prema bivšem igraču, pa će slovenački i grčki košarkaš u sredu izaći na teren “Pionira”. Posebno intersantno biće Muriću, koji je prethonde četiri sezone nosio dres Krke. - Slagao bih kad bih rekao da neće biti emocija kod mene, imaću zbog toga dodatni motiv i daću sve od sebe da trijumfujemo. Krka se uvek posebno spremala za utakmice sa Partizanom, tako je bilo dok sam bio u Novom Mestu. Da sam mogao da biram, verovatno ne bih voleo da prvi zvanični meč bude upravo protiv Krke. Oni su odličan tim i ko ih potceni može da dobije po zubima - rekao je Murić. Utakmica 2. kola Jadranske lige između Partizana i Krke igra se u sredu od 20 sati u dvorani "Pionir". Izvor Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA