Najnovije

ALBANSKI EKSTREMISTA PRETI: Posle Makedonije sledeća je Srbija, pravimo Veliku Albaniju!

TIRANA - Albanski istoričar i lider Liste za prirodnu Albaniju iz Tirane Kočo Danaj rekao je u intervjuu za Kurir da je Makedonija već mrtva, a da je Srbija sledeća na redu jer se rađa prirodna Albanija, koja će zauzeti veliki deo makedonske teritorije i pola južne Srbije!
Hoće "veliku Albaniju" vikipedija

Hoće "veliku Albaniju" vikipedija

Najglasniji zagovornik ideje stvaranja velike albanske države tvrdi da su protesti u Skoplju izraz borbe njegovih sunarodnika da više ne budu tretirani kao građani drugog reda u toj zemlji. - Albanci su ustali protiv šovinizma makedonske vlade . Tokom protesta sukobili su se sa policajcima koji su bili naoružani do zuba. Ali protesti u Makedoniji moraju da se nastave. Korak po korak, ta teritorija mora da bude očišćena i oslobođena svake religijske ili nacionalne raznolikosti a pobuna treba da se transformiše u jedan sveobuhvatni pokret čiji je cilj konačno spajanje sa Albanijom, tvrdi Danaj.
Pročitajte još:(VIDEO) Vojnici armije BiH u Srebrenici: Srbe treba klati kao kerove!Vučić: Možete da nas spalite usred Vlade, ali pregovora više nema!
Prema njegovim rečima svi Albanci zdušno podržavaju ideju i projekat stvaranja prirodne Albanije, čija bi teritorija obuhvatala Albaniju, celo Kosovo, delove južne Srbije do same granice sa Nišem, zapadnu Makedoniju, nekoliko opština na istoku Crne Gore kao i oblast Čameriju na severu Grčke. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA